MINGO | DE NIEUWE JOGGER VAN BEAU


Door Nathalie:

Zoals ik jullie de vorige keer al heb verteld ben ik dol op het merk Mingo. Mooie basics die zo goed te combineren zijn met andere leuke merken. Dit voorjaar heeft Mingo een nieuwe groene kleur in de collectie en iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op de kleur groen. Niet alleen voor kleding maar ook voor mijn inrichting. Je zult dus begrijpen dat ik erg enthousiast werd van de nieuwe collectie van Mingo. Ben zelf wel altijd een twijfelkont, dus toen ik alles online zag komen wilde ik de andere merken ook even afwachten….want ik heb altijd geleerd dat je je geld maar 1 keer uit kan geven en dat wil ik natuurlijk wel aan de leukste artikelen doen. Mijn buurvrouw is net zoals ik gek op kinderkleding en we appen elkaar dan ook wat af als de nieuwe collecties weer geshowd worden. Nu vertelde zij mij dat ze had begrepen dat de kleur groen van Mingo al bijna uitverkocht was en dat het razendsnel ging.

Toen was mijn twijfel opeens voorbij en ben ik de shops afgegaan waar ze voor Beau die geweldige groene jogger nog in zijn maat hadden. En wat een geluk. Bij Toddlers & Tees stond die nog online. Uiteraard gelijk besteld en toen ik hem binnenkreeg werd ik zo blij. Wat een mooie kleur en heerlijk zacht stofje. Beau kan er heerlijk in bewegen en dit modelletje staat hem zo stoer. Gestreept Mingo shirtje erop, een stoer spijkerblousje van H&M leuke adidas sneakertjes en meneertje kan weer heerlijk rondhuppelen. Straks als het wat warmer gaat worden staat die leuk met een wit shirtje, verwassen spijkerjasje en witte sneakertjes. Lekker basic, maar heerlijk stoer. Beau blij, mama blij 🙂

Je kunt de jogger via deze link bij Toddlers & Tees shoppen

beau tegen bed grijnsje beau op schoolbankje 2 beau tegen bed aanHaasje Beau_1liggend

Klik hier om de jogger direct bij Toddlers & Tees te shoppen

Heb jij ook al fijne items van Mingo in de kast liggen voor je kindje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie