WE | DE NIEUWE TROPISCHE SWEATER VAN BEAU!


Door Renske:

Vorige week moest het er dan toch van komen; Beau is naar de kapper geweest. Dat was ie al een keer maar toen kwam ik niet verder dan “doe maar alleen de puntjes”. Helaas hing het na een week alweer voor z’n ogen en na nog meer weken helemaal. Ik vond die volle kop met haar ook zo stoer dat ik het er niet af wilde halen maar Beau had op een gegeven moment non-stop een gordijntje voor z’n ogen hangen. Daarnaast bleven we maar horen wat een schattig meisje hij was dus ook in die trant kon het geen kwaad. Gelukkig wilde mijn eigen kapster ook Beau wel even knippen dus ik vertrouwde er wel op dat het goed kwam. Voor m’n gevoel ging meer dan de helft van z’n lokken er af maar gelukkig bleef er nog steeds een flinke bos over, die niet meer voor zijn ogen hangt!

Omdat hij dus vaker voor meisje dan voor jongen werd aangezien vermeed ik de kleur roze in zijn kleding tot nu, terwijl ik eigenlijk vind dat ook jongens best een ‘touch of pink’ kunnen hebben. Zo bleef deze sweater die ik een tijdje terug samen met Julie voor Beau shopte dan ook gewoon in de kast. Maar dat hoeft niet meer! Want jongens met stoere korte(re) haren mogen roze aan ?

Deze over het algemeen blauwe sweater met oa gele ananassen en roze flamingo’s vonden wij bij de WE, ik had er nog nooit eerder iets gekocht maar vond deze te leuk om te laten hangen.  En deze sweater in combinatie met dat zonnige weer van gister doet je toch gewoon heel erg naar de lente verlangen?!

En ze hebben een leuke aanbieding op dit moment want je shopt de tweede sweater voor de helft van de prijs!

Je kunt de sweater hier shoppen bij de WE

IMG_5846 IMG_5847 img IMG_5849 IMG_5850 IMG_5848

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe sweater?

Tags: ,

Plaats een reactie