12X WAANZINNIGE ZOMERSCHOENEN


Waar het afgelopen weekend nog sneeuwde lijkt vanaf vandaag de lente zijn intrede te hebben gedaan! En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook een paar (of meer ūüėČ nieuwe kindeschoenen. Deze 12 waanzinnige schoenen willen we graag met je delen.¬†Een explosie aan kleuren en opvallende prints.Ga jij voor knalblauw, metallic of roze? Genoeg keuze om de schoenencollectie van jouw zoon of dochter mee aan te vullen! Wij hebben 12 eye-catchers¬†bij elkaar geshopt. Wat vind jij van deze toffe zomerschoenen? En welke mogen z√≥ in de kast van jouw zoon of dochter¬†belanden?

 

12 zomerschoenen_3

 

 1. Minna Parikka
 2. Stella McCartney Kids
 3. Golden Goose
 4. Maison Mangostan
 5. Akid
 6. Stella McCartney Kids
 7. 10 IS
 8. Babywalker
 9. Ocra
 10. Veja
 11. Akid
 12. Puma x Tiny Cottons

Welk nummertje kies jij?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie