DE STOERE NAME-IT JEANS VAN JULIAN


Door Nathalie:

De herfst is langzaam in aantocht en dat gaat uiteraard gepaard met shoppen naar nieuwe kleding voor de boys. Julian onze middelste krijgt veel kleding van zijn grote broer door, maar zo af en toe moet ik voor hem ook wat leuke nieuwe items shoppen. De broeken kunnen namelijk niet altijd meer doorgegeven worden, want deze sneuvelen namelijk steeds vaker met de straat hockey en voetbal die iedere dag gespeeld wordt.

Nu stond er in september een heerlijk nachtje weg gepland samen met een vriendin. We besloten naar Den Bosch te gaan en het was ons extra gegund want we hadden 1 van de mooiste weekenden van de afgelopen 2 maanden. Heerlijk warm met lekker veel zon. Den Bosch is een geweldige stad met onwijs veel leuke winkeltjes, smalle straatjes en gezellige restaurantjes. Uiteraard moet je tijdens dit soort weekenden vooral voor je zelf shoppen, want ik merk dat ik mezelf soms gewoon vergeet. Uiteraard was dat ook het doel, maar we konden het toch niet laten om zo af en toe een kinderwinkel binnen te gaan. En zo kwamen wij langs Name-it.

De jeans van Name-it vind ik fantastisch en omdat Juul nog een mooie nieuwe broek kon gebruiken kon ik het niet laten om toch even naar binnen te gaan. Deze jeans vallen mooi smal en dat is voor mijn twee oudste spijkers top! Mijn oog viel al snel op en licht grijze jeans met een gebruikte look van heerlijk zacht materiaal. Juul vindt hem ook heerlijk zitten en kan zich er goed in bewegen. Hier heb ik hem gecombineerd met een rode trui van Scotch Shrunk van de wintercollectie van vorig jaar.


Je kunt de jeans hier shoppen


Je kunt de jeans hier shoppen

Wat vind jij van de stoere jeans van Julian? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Name-it? Laat het ons weten in een reactie op Facebook.

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie