MINI RODINI ZOMER 2014


Na de bekendmaking van de kinderkleding app Ruiljekleertjes staat mijn agenda volledig op z’n kop. Ik zal jullie later deze week even updaten over alle leuke ontwikkelingen en zo ook nog even het TV fragment online zetten op Kindermodeblog. Maar ik wil natuurlijk ook nog steeds elke dag de leukste kindermode inspiratie met je delen. Ik heb je nog niet eens verteld over de nieuwe collectie van één van mijn favoriete merken Mini Rodini. (Ik had by the way via Ruiljekleertjes een hele leuke trui van Mini Rodini geruild) Maar goed, eind januari wordt de nieuwe collectie uitgeleverd en hier kijk ik altijd erg naar uit. Mini Rodini is een Zweeds kinderkleding merk en komt altijd met een te leuke, hippe en vrolijke collectie. De kinderkleding van Mini Rodini is trendy, gedurfd en supercool! Hier alvast een paar fotootjes om op te warmen….

IMG_9771

IMG_9659

IMG_8678

IMG_9809

Klik hier om naar Mini Rodini te gaan

 

Kijk jij ook altijd uit naar de nieuwe collectie van Mini Rodini?

Plaats een reactie