PERSOONLIJKE BLOG OVER TEAMWORK!

Free:
Het team van Kindermodeblog bestaat uit vaste krachten die vanuit ons kantoor in Utrecht werken én uit geweldige gastbloggers. Zij bloggen naast hun drukke baan en gezinsleven wekelijks op Kindermodeblog en delen te gekke kindermode inspiratie! Word jij er ook zo blij van? Ikke wel! 🙂
Ik zou er serieus niet meer aan moeten denken om alleen te werken. Ik kan me er eigenlijk ook niets meer bij voorstellen dat ik Kindermodeblog ooit alleen begonnen ben! Ik vind het namelijk super fijn en gezellig om in een team te werken. Vroeger heb ik moeten kiezen tussen fanatiek tennissen OF hockeyen. Ik koos voor hockey omdat ik van de gezelligheid hou. Maar ook het samenwerken aan een doel, de weg ernaar toe. Ik vind het fantastisch om dat in een team te doen, om samen tot iets moois te komen. Samen brainstormen, ideeën laten groeien, elkaar op scherp stellen. En een mooi resultaat neerzetten. Naast gezelligheid hou ik ook heel erg van alleen zijn en die momentjes heb ik af en toe ook echt even nodig, maar uiteindelijk gaat er voor mij niks boven samenwerken in een team!! En daar dan samen van genieten! Dat geeft een enorm positief gevoel!

Alina:
Voor mij is teamwork een groot onderdeel van een eindresultaat. Een resultaat waar je samen aan werkt. We zijn allemaal ”maar” mensen en niemand is goed in alles, of kan alles. En al was dat wel zo, uiteindelijk heeft iedereen hulp nodig. Er zitten 24 uur in een dag en al zou je alles zelf willen doen, je komt vaak tijd en handen tekort. Wanneer je samenwerkt met mensen die je vertrouwt, met mensen die hetzelfde denken en mensen met een zelfde soort stijlgevoel kun je elkaar goed aanvullen. Voor mij draait teamwork ook echt om eerlijkheid en elkaar supporten. Wanneer je elkaar feedback durft te geven en eerlijk naar elkaar durft te zijn zal dit het eindresultaat alleen maar ten goede doen. En het aller- allerbelangrijkste, have fun!!! Teamwork draait natuurlijk ook om heel veel humor, plezier en positiviteit. #LacheLache 😉

Sophie :
Samenwerken met een team en dan ook nog eens met mensen waar je je goed bij voelt is voor mij super belangrijk. Je snapt dan ook vast dat ik héél blij ben dan ik onderdeel mag en kan zijn van het Kindermodeblog team! Een team wat aanvoelt als een geoliede machine, waar we elkaar aanvullen, eerlijk durven te zijn en weten wat we aan elkaar hebben. Want hoe fijn is het als je met mensen samen kunt werken waar je helemaal jezelf kunt zijn en waarbij je elkaar alleen maar beter wilt maken en verder wilt helpen? I’m in 😉 En wat Frederieke ook al zegt, hoe gaaf is het dat, wanneer je samen tot een goed eindresultaat bent gekomen je dit geluksgevoel met elkaar kunt delen! Dat je trots kunt zijn op hetgeen wat je als team samen hebt neergezet. Dat is toch het leukste wat er is? Ik voel mij als een vis in het water hier. En dan heb ik je nog niet eens vertelt over de vele leuke lach momenten die we hier achter te schermen hebben… 😉_63A4274_63A4327 _63A4424 _63A4538_63A4305
Meer persoonlijke blogs lezen? Klik dan even hier!

Tags:

Plaats een reactie