Persoonlijke noot van Kindermodeblog

Soms gaat de tijd sneller dan het licht en vergeet je gewoon een heleboel te vertellen. Vandaag zal ik jullie daarom even persoonlijk updaten! Na alweer bijna twee jaar Kindermodeblog vond ik het tijd voor een nieuwe website. En inmiddels is het alweer twee weken geleden dat Kindermodeblog dit nieuwe jasje aantrok. We gingen plots uit de lucht om na een slapeloze nacht weer terug te keren. Zeker geen beauty-tip. Iedereen die wel eens een eigen website heeft gebouwd-of een poging daartoe – zal herkennen dat je er met alleen een nieuwe website nog niet helemaal bent. De komende weken zullen we de puntjes op de i zetten om het allemaal nog mooier en fijner te maken. Maar het begin is er en daar ben ik heel erg blij mee. Een ander heel leuk nieuwtje zit al wel in de pijp, maar mag ik nog niet verklappen. Keep u posted!

Vorige week ging ook alweer mijn 6e blog voor Fabulous Mama online. Vergat ik jullie ook al te vertellen. Ik blogte over mijn kapotte melkopschuimer en geloof me, dát in combinatie met een nieuwe website is een dikke vette don’t. Maar je moet roeien met de riemen die je hebt he?! Gelukkig is er Twitter, je redder in nood bij hevig tijdgebrek. Daar deed ik een oproep omdat ik opzoek was naar de leukste pyjama’s. Geweldig om te zien hoe mijn timeline binnen een paar minuten tijd veranderde in een vuur van antwoorden. En ook @nickensimon twitterde vrolijk mee. De zus van Simon blijkt namelijk in pyjama’s te zitten. Hoe bedoel je, de wereld is klein?

Vrijdag bezocht ik samen met blogger Esther de leuke webshopsbeurs Flavourites in Amsterdam. We hadden een leuke dag, met leuke afspraken en nog meer leuke inspiratie. Had ik al gezegd dat het leuk was?

Ik ga weer verder, want er is werk aan de winkel op dé blog over kindermode waar je blij van wordt!

X Free

Tags: , ,

Plaats een reactie