NAME IT | DE NIEUWE SWEATER VAN OLIVIA

Door Yvon:

Wij hebben even een winter break gehad en zijn gevlucht naar de zon. Even genieten, ontspannen en samen met het gezin zijn. Zon, zee en strand en zo nu en dan een leuke activiteit. Meer heb je niet nodig…
De meisjes zijn al tevreden met wat zand en water. Wij hebben zelfs momenten gehad dat ze zo heerlijk aan het spelen waren dat wij even een paar minuten kunnen ontspannen… YESSS

Helaas maar een paar minuten of een van de twee heeft weer een emmer met zand over de ander heen gegooid of pakt van de ander  (op dat moment) haar lievelings ijsjes af. Zo gaat het op vakantie ook gewoon door. Samen spelen is samen delen, deze regelen herhalen wij zo’n 100x per dag! Ik heb echt mijn best gedaan om alles goed voor te bereiden en alles dubbel te kopen om een strijd te voorkomen. Helaas…

Gelukkig hadden we niet veel nodig. De meisjes liepen voornamelijk in hun zwembroekje rond. Ik heb geloof ik 1 trui meegenomen voor de avonden en de vliegreis. ‘s Avonds als het (een heel klein beetje) afkoelt en er mega veel muggen zijn is een trui wel even lekker. Ook ter bescherming tegen die vervelende beesten.

Net voor vertrek had ik een super gaaf item van Name It binnen gekregen. Een gestreepte sweater met een roze anker erop. De trui was eigenlijk bedoelt voor Philou maar hij past Olivia beter! Ze hebben trouwens bijna dezelfde maat. De trui valt naar mijn mening dus ietsje ruimer.
Ik ben echt verliefd op streepjes!! Heel veel streepjes liggen er bij ons in de kasten, in verschillende kleuren.

De trui is trouwens ook al heerlijk voor de winterse dagen in Nederland. Sjaaltje aan, muts op en schaatsen maar!

Je kunt via deze link shoppen bij Name it

DSC_0656 DSC_0663 DSC_0668 DSC_0676 DSC_0681 DSC_0682 DSC_0686 DSC_0717 DSC_0691

Klik hier om direct te shoppen bij Name it

Wat vind jij van de nieuwe trui van Olivia?

Tags: , , ,

Plaats een reactie