NAME IT | DE NIEUWE SWEATER VAN AIMEE


Door Sophary:

Wat een heerlijke dag was het gister … Koningsdag! Eigenlijk vinden we alle kleuren van de regenboog terug in de garderobe van de kids. Maar de kleur oranje kon ik toch echt niet vinden. Dus helaas niet oranje outfit voor ons dit jaar. Met wat oranje kransjes, slingers en hoedjes zijn we een heel eind gekomen. De kids hadden wat spaarcentjes mee en mochten zelf hun speelgoed uitkiezen op de vrijmarkt. Dus je snapt dat ze door het dolle heen waren – van blijdschap –  toen ze op de markt stonden.

Deze week is het echt sweaterweather. Aimee is helemaal into roze, dus deze sweater van Name it moest ze persé aan. En uiteraard gecombineerd met een tulerokje, van de H&M. De tekst op de sweater rockt heel de outfit. Stoer en girly tegelijkertijd!

Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de sweater hier voor een heel fijn prijsje shoppen bij Name it

Klik hier om de sweater direct te shoppen bij Name it

Is deze sweater ook iets voor jouw meisje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie