MINI RODINI | DE NIEUWE SALE TOPPER VAN BEAU!


Door Nathalie:

Hi, Ik ben Nathalie, 39 jaar, samenwonend met Sander in Den Haag en mama van de drie leukste zonen (dat vindt iedere mama natuurlijk 😉 Tijmen van bijna 8, Julian van 5 en onze kleine Beau van 1 jaar. Naast het stijlen van de kinderkamers is een van mijn grootste hobby’s het stijlen van mijn kleinste mannen. Mijn motto is…net even anders dan anders. En hoe leuk is het als je complimentjes krijgt over de kleding van de boys.

Hoe vaak ik mensen niet hoor zeggen….voor meisjes kan je veel beter shoppen dan voor jongens. Ik moet bekennen dat ik dat voordat ik mama werd ook vaak geroepen heb, maar nu ik een moeder ben van drie jongens durf ik echt hardop te zeggen dat dat niet zo is. Tuurlijk kan je voor meisjes veel meer soorten items shoppen, maar de mode voor jongens is met de jaren zo leuk geworden dat mijn mening echt is veranderd. Daarnaast vind ik het leuk om extra mijn best te doen om de jongens zo te kleden dat het net even anders is dan het gemiddelde jongetje op school. Tuurlijk nu de oudste ouder wordt krijgt hij een eigen mening en helaas kiest hij soms dingen die ik zelf wellicht niet zo snel zou kiezen, maar wij hebben ook Beau nog en Beau heeft nog geen mening. En daar maken we uiteraard goed gebruik van.

Al een tijdje was ik weg de badger trui van Mini Rodini en laat ik deze nou net in de sale voorbij zien komen. Die moest ik natuurlijk hebben. Mini Rodini vind ik geweldig en dit merk is zo leuk te combineren met de toffe broekjes van Mingo. En andersom ook. Mooie tops van Mingo met de hippe leggings van Mini Rodini. De badger combineer ik graag met de dots legging welke ik onlangs heb gescoord. Uiteraard staat die ook geweldig op een de mooie jeans van I dig denim of de streepjeslegging van Mingo. Stoere Mockies eronder en onze kleinste man ziet er weer uit om op te vreten! Wat vind jij ervan?

Klik hier om Mini Rodini in de SALE te shoppen

IMG-20170131-WA0003 IMG-20170131-WA0005 IMG-20170131-WA0001 IMG-20170131-WA0002 IMG-20170131-WA0004

Klik hier om direct bij Mini Rodini in de SALE te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie