TUMBLE ‘N DRY | DE NIEUWE SPIJKERBROEK VAN MEX


Door Joliek:

Vorige week was een spannende week voor ons. We kregen de uitslag van het hersenfilmpje van Mex dat begin januari gemaakt is. Het filmpje werd gemaakt om te kijken of hij nog epileptische activiteit in zijn hersenen had. Na een lange middag wachten werd ik rond zessen gebeld door het ziekenhuis met positief nieuws. Geen enkele activiteit meer te zien op het filmpje  en dus van de anti-epileptica af. Wat een heerlijk nieuws om te horen en wat een opluchting! Een goede reden voor ons om ‘s avonds een flesje prosecco open te trekken en lekker uiteten te gaan, maar natuurlijk ook een goede reden om Mex te trakteren op een nieuw kledingstuk, zo lang hij nog geen prosecco mag… 😉

Ik ben al een tijdje opzoek naar een specifiek kledingstuk; een spijkerbroekje. Nou is een leuk spijkerbroekje vinden over het algemeen niet zo lastig, maar wel als je ook nog bepaalde eisen hebt aan dat broekje. Ik vind het namelijk leuk staan bij die kleintjes, maar ik vind het ergens ook wel zielig voor een baby om iets straks met knopen en ritsen aan te moeten. Dus was ik op zoek naar een stoer spijkerbroekje met een elastische band. Ik vond er wel een aantal, maar de kritische ik vond het allemaal net niet leuk genoeg. Totdat ik in de webshop van Tumble ‘N Dry terecht kwam. En of het zo bedoeld was, het eerste wat ik bovenaan tegenkwam was HET spijkerbroekje waar ik al een tijdje naar opzoek was! Een super stoere denim jog jeans die niet alleen heel leuk er uitziet, maar volgens mij ook nog eens heel lekker zit. De perfecte combinatie als je het mij vraagt en nog een mooie meevaller, het broekje was ook nog in de sale.

Mex draagt het broekje hier met een shirtje van Name It. Ik krijg hem in deze fase niet zomaar meer op de foto, dus ik moet al m’n trucs en attributen uit de kast trekken. Dit keer werd ik geholpen door de rammelaar, het favoriete speelgoed van Mex. Echt een aanrader voor iedereen met baby’s in deze leeftijd of leuk om als kraamcadeau te geven. Wat vinden jullie van Mex zijn nieuwe spijkerbroekje?

IMG_4061 IMG_4051 IMG_4056
Wat vind jij van Mex zijn nieuwe spijkerbroek?
Tags: , ,

Plaats een reactie