MAISON LABICHE | DE NIEUWE SWEATER VAN AIMEE


Door Sophary:

De grote kinderkledingmerken hebben de afgelopen weken hun nieuwe collectie getoond. Ik word via social media overspoeld met alleen maar TE gekke musthaves voor deze lente/zomer. Pffff, maar gelukkig kan ik me aardig bedwingen en koop ik nog geen zomer items.

Ik check uiteraard wel mijn vaste lijst van kinderkledingmerken. Omdat er steeds nieuwe merken bijkomen, wordt die lijst  wel langer. Het Franse merk Maison Labiche uit Parijs is erbij gekomen. Ik hou van drukke prints en kleuren, maar ben ook fan van mooie basics. En Maison Labiche heeft fijne basics die je mooi kunt combineren.

Vorige week heb ik het allereerste item gescoord van dit merk. De blauwe sweater heb ik gecombineerd met een panterprint legging van Mini Rodini en witte sjaal met rode stippen. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt via deze link shoppen bij Maison Labiche

cof cof IMG-20170128-WA0004IMG-20170128-WA0005 cof

Klik hier om direct naar de webshop van Maison Labiche te gaan

Kende jij dit kindermode merk al?

Tags:

Plaats een reactie