HOUSE OF JAMIE | DE NIEUWE VAN SCOTTIE


Door Rosan:

Ik ga even een klein beetje emo doen… maar wat worden die kinderen toch snel groot! Echt even knipperen en ze kijkt alweer slimmer en eigenwijzer en ze heeft ontdekt dat ze op handen en tenen kan staan, het nut van dat laatste is nog niet helemaal duidelijk.Het lijkt wel alsof je bij een tweede kind je nog bewuster bent van hoe snel ze zich ontwikkelen. Scottie trekt zich ook op aan haar grote zus, ze volgt haar in alles en de interactie tussen die twee is echt prachtig.

Wat zich ook blijft ontwikkelen is mijn smaak in kinderkleding, ik trok Mckenzie in haar eerste jaar toch echt hele andere dingen aan dan ik nu voor Scottie kies. Dat betekent ook dat ik veel van de kleding die ik van Mckenzie heb bewaard niet eens de kast uit komen. Ik hoor iedereen nog zeggen: zo handig twee meiden… Nou valt wel mee hoor, ik wil alleen nog maar meer shoppen! Maar ik maak ook wel hele andere combi’s dan ik 2 jaar terug deed. Zo was ik vroeger niet zo van print op print, maar nu…. I LOVE IT. Deze top met Breton streep van House of Jamie is echt geweldig. Door de brede strepen en het zwart-wit is hij vrij stoer, maar door de ruffles aan de onderkant wordt ‘ie meteen weer heel girly! Gecombineerd met een panter printje, ja alweer, sorry maar Frederieke is niet de enige met een panter print verslaving! Wat vinden jullie van Scottie haar outfit?

Je kunt de ruffles sweater hier shoppen bij House of Jamie

IMG_2219 IMG_2221 IMG_2227 copy IMG_2225

Klik hier om de ruffled sweater direct te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie