DE LEUKSTE BABYKLEDING SHOPPEN BIJ STOERKIDS


Hoe heerlijk is het om te shoppen voor je kleintje? Stiekem de nummer 1 hobby van veel moeders en ik geef je groot gelijk, want al die piepkleine kleertjes zijn ook echt té leuk. Die lieve kleurtjes en zachte stofjes maakt je baby nog meer knuffelbaar. Geniet er nog maar even van, want de tijd vliegt voorbij en je kleine spruit groeit als kool…

Maar voorlopig is het nog niet zover, dus laten we daar maar niet al te veel over nadenken. Tijd genoeg om nog lekker tussen alle babykleding rond te snuffelen en daarvoor ben je bij Stoerkids helemaal aan het juiste adres. Deze kinderkleding webshop en winkel heeft een groot aanbod aan de allerhipste (en vooral stoere) baby- en kinderkleding. Leuk nieuwtje is dat de babycollectie is uitgebreid en je dus nog meer leuks voor je kindje kunt shoppen. Daar worden we blij van! Een aantal fijne babymerken die ze bij Stoerkids verkopen zijn Little Label, Molo, NOeser en Tumble ‘n Dry. Deze namen komen je vast niet onbekend voor, stuk voor stuk hele toffe babymerken. Een ander merk dat nu bij Stoerkids verkrijgbaar is, is het waanzinnige baby- en kindermerk Kidscase. Kidscase is een super hip en Nederlands babymerk dat zich richt op de nieuwste modetrends vertaald naar kindermode. De kleding bestaat uit opvallende kleuren en prints: streepjes, stipjes en allerlei andere grafische figuurtjes. Bovendien is dit kindermode merk ook echt een aanrader als (origineel) kraamcadeau. Leuk om te geven én te krijgen. Zo ligt jouw kleintje er fashionable bij in de wieg!

Ben jij opzoek naar stoere kleding voor de allerkleinsten of voor je grotere zoon of dochter? Neem dan heel snel een kijkje in de webshop van Stoerkids of breng gezellig een bezoekje aan de fysieke winkel in Hilversum. Happy Shopping 🙂

Klik hier om de babykleding bij stoerkids te shoppen

s17 izza lynn5 hr Hirstville_Boys_ZERO_PA_-_Full_3011200049_LGREY_TND_online_store_4 20160616 S17_Salesboek_210x297.indd s17 kostijn1 hr

Klik hier om direct naar de webshop van Stoerkids te gaan

Tags: , , ,

Plaats een reactie