SPROET & SPROUT | HET NIEUWE JACK VAN BEAU!


Door Renske:

De sale is overal nog in volle gang en dat merk je niet alleen in de winkels, vooral online word je er mee dood gegooid. En aangezien ik lichtelijk (volgens mijn eigen vent enorm) social media verslaafd ben, kom ik er constant mee in aanraking. Ik volg namelijk alles, foodblogs, fashionblogs, healthblogs en uiteraard ook alle (web)shops met kinderkleding. Ik vind alles leuk om te lezen en wil ook graag alles volgen. En als je dan weer die posts voorbij ziet komen met zoveel % procent korting hier en zoveel % korting daar ga ik toch steeds even kijken of er niet iets bij zit wat ik echt niet kan laten lopen. Ik bedoel, in sommige gevallen ben je gewoon een dief van je eigen portemonnee als je iets niet koopt, toch? 😉

Het gevaar hierbij is wel dat je niet alleen langs de sale items scrolt maar alles ziet wat er te halen valt en ja dan valt je oog wel eens op iets wat nou juist net niet in de sale is maar wel als een musthave voelt. Dat had ik dus met dit denim sweat jack voor Beau van Sproet & Sprout. En omdat ik Beau met z’n ‘meisjeskoppie’ (volgens het winkelpubliek dat ik dagelijks tegenkom) toch echt wat stoerder wil kleden ging ik overstag.Daarnaast vond ik nog een hele goede reden om dit jack aan te schaffen want waar hij dit jack nu nog onder z’n jas zal dragen, draagt hij ‘m over een aantal maanden (ik hoop heeeeeel snel) gewoon als jas! 2 vliegen in 1 klap dus!

Het leuke aan dit jack is dat het dus lijkt alsof het helemaal van denim is maar van sweatstof gemaakt is, het zit dus heel soepel en Beau kan zich er nog steeds makkelijk in bewegen. En dan dat superleuke bontkraagje, dat maakt het toch gewoon helemaal af? Hij draagt het hier met een gestreept harembroekje van Zara, een longsleeve van Sticky Fudge en leren sneakers van Converse (en deze items waren wel allemaal in de sale). Stoerder dan dit kan ik hem volgens mij niet maken. Wat vinden jullie van dit stoere jack?

Je shopt het denim jack hier bij Sproet & Sprout. En vergeet vooral ook de SALE niet even te checken

img_5106img_5107img_5111img_5110img_5105img_5108img_5109

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe jack?

Tags: ,

Plaats een reactie