TIP! SALE SHOPPEN BIJ SPROET & SPROUT


Yesss! Het weekend begint goed, wat zeg ik heel goed! Want de SALE bij Sproet & Sprout is losgebarsten! Dit moet ik natuurlijk even met je delen, dat snap je 😉 Ik ben dol op de kinderkleding van Sproet & Sprout en ik heb zoals je misschien al weet, ook voor Oliver een aantal fijne items in de kast liggen die hij maar al te graag draagt!

De kinderkleding van Sproet & Sprout is grotendeels unisex wat het shoppen in deze webshop nóg leuker maakt. Hippe, eigenwijze items met stoere & opvallende printjes waar ieder kind – en mama! – vrolijk van wordt. Ik heb alvast een aantal van mijn favoriete items voor je op een rijtje gezet en ben benieuwd welke jij het leukste vindt. Tip: Wees er snel bij want OP=OP 😉

Ligt er bij jou al iets in de kast van Sproet & Sprout? En wat vind jij van dit hippe kinderkleding merk? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook!

Je kunt hier direct SALE shoppen bij Sproet & Sprout 

Schermafbeelding 2016-08-05 om 15.19.38

Schermafbeelding 2016-08-04 om 21.35.01

sproet-sprout-legging-tiger sproet-sprout-t-shirt-vulcano sproet-sprout-legging-toucan

sproet-sprout-sweater-bali

sproet-sprout-meisjes-broek-grijs-direct-leverbaar-uit-de-webshop-van-www.humpy.nl

Klik hier om direct naar de webshop van Sproet & Sprout te gaan

Ben jij ook fan van Sproet & Sprout?

Tags: , , ,

Plaats een reactie