CAVALIER | DE NIEUWE SCHOENEN VAN AIMEE


Door Sophary:

Het lijkt al weer even geleden, maar hebben jullie ook zo genoten van de feestdagen met lekker eten, feestelijke outfitjes en gezellige familie onderonsjes? Ik mis dat toch al wel weer. Het is gewoon al 2017. De tijd gaat echt veel te snel!

We zijn  1 januari ook meteen goed gestart, althans Aimee heeft een sprongetje – of bestaan sprongetjes niet meer bij peuterpubers? – gemaakt. Tot een week geleden kon ik nog aardig onderhandelen over haar outfitjes, maar helaas is dat niet meer van toepassing. Mevrouw bepaald namelijk zelf haar volledige outfit. Ze raapt gewoon van alles bij elkaar en daar moet ik het maar mee doen, pfff. Doodvermoeiend! Pick your battles, zeggen ze wel eens.

Alsof dat niet genoeg was, kan ze blijkbaar ook al haar eigen haren knippen. Superrrrr leuk!!!! En scheve pony en stoere inhammen op haar achterhoofd. Ik kreeg er gewoon hartkloppingen van. Maar goed, het overkomt iedere dochter toch?!?!? Dan heb ik het maar vast gehad ;-).

Ik had voor vandaag een super coole combi klaargelegd met haar te gave nieuwe laarsjes – ik ben verliefd! – van Cavalier. Mijn plan viel in duigen, want alleen de laarsjes wilde ze aan en de rest … tja, de rest heeft ze bij elkaar geraapt. Oftewel, dit is misschien wel haar style?? Wat vind jij van Aimee haar outfit?

Je kunt de schoentjes hier shoppen bij Cavalier

cof cof cof cof cof

Klik hier om de schoenen direct te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie