DIT ZIJN DE NIEUWE HIPPE STAPPERS VAN AIMEE

Door Sophary:

Zijn jullie ook goed verwend door Sint en zijn pieten? Wij hebben afgelopen weekend pakketjesavond gevierd met de kids. Ons huis is nu officieel een speelgoedwalhalla. Dat zal bij jullie niet anders zijn. Naast speelgoed is de Sint ook helemaal op de hoogte van de laatste fashion musthaves voor deze familie ;-).

Aimee heeft o.a. nieuwe schoenen. Ik merk dat ik in mijn blogs nooit aandacht besteed aan goede schoenen. Ik weet niet eens hoeveel paar schoenen Aimee heeft – dat zegt al genoeg. Dus ik geef wel degelijk veel geld aan schoenen. Schoenen maken namelijk de outfit compleet.
Deze schoentjes zijn van het merk Ocra kinderschoenen. Ik ben groot fan! Want van dit merk heb ik aardig wat schoentjes.

Ocra is een Italiaans merk en de kinderschoentjes worden allemaal handgemaakt. Ze zijn gemaakt van zacht en stevig leer, mooi afgewerkt en heel fashionable. Zo ook deze schoentjes van de nieuwe wintercollectie, afgewerkt met gouden hartjes – die perfect bij haar winterjas van Molo  passen. Wat vind jij van Aimee haar nieuwe schoenen?

Je kunt via deze link Ocra kinderschoenen shoppen

cof cof cof cof cof cof cof

Klik hier om Ocra kinderschoenen schoenen te shoppen

Wat vind jij van Aimee haar nieuwe schoenen?

Tags: , , ,

Plaats een reactie