GESPOT! AARREKID KINDERKLEDING


Ken jij het Finse kinderkleding merk Aarrekid al, of misschien beter gezegd nog?! Een aantal jaar geleden schreven wij al eens over de kinderkleding van dit creatieve en uitgesproken kinderkleding merk, maar zijn het toen eigenlijk een beetje uit het oog verloren. Super jammer, want de kinderkleding van dit modelabel is te gek.

De kinderkleding van Aarrekid vertelt altijd een verhaal en is in 2009 geboren uit de inspiratie en creativiteit om dromen tot leven te brengen. Verhalen en prints die onze kinderen gelukkig maken. Bij Aarrekid laten ze hun fantasie de vrije loop en dit resulteert in een verassende en unieke baby- en kinderkleding collectie. Comfort en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten. Kinderen moeten lekker kunnen spelen in de kinderkleding en niet in de weg zitten. Wij kijken al uit naar de nieuwe zomer collectie die komen gaat. Maar voor nu, shop je de huidige wintercollectie heel voordelig in de SALE!

Wat vind jij van de kinderkleding van Aarrekid? En kende jij dit merk al?

Je kunt hier naar de webshop van Aarrekid om de SALE te shoppen

 

Tags: , ,

Plaats een reactie