COKITICA | JAPANS KINDERMODE LABEL GESPOT!


Oh boy! Houd jij van een tikkie anders en unieke en hele fashionable kinderkleding? Let dan even op, want dan is het Japanse kindermode merk Cokitica wellicht iets voor jou! Het baby- en kinderkleding merk Cokitica bestaat sinds 2007 en neemt je elk seizoen mee op een magisch avontuur.

Nieuwe avonturen en verhalen als in een kinderboek. Vol traditionele sprookjes en cultuur gemixt met fantasierijke verhalen en prints. De kinderkleding van het Japanse merk is unisex en als je het ons vraagt zeker uniek en eigen! Wat vind jij van dit kinderkleding merk?

Je kunt hier naar de website van Cokitica

cokitica_2016aw_06 cokitica_2016aw_08 cokitica_2016aw_18 cokitica_2016aw_11 cokitica_2016aw_12 cokitica_2016aw_04

Klik hier om naar de website van Cokitica te gaan

Plaats een reactie