MINI RODINI | DE NIEUWE TRUI VAN BEAU


Door Renske:

Zo, de feestdagen zijn achter de rug. We hebben heerlijke dagen gehad met vrienden en familie en na de kerstdagen hadden we zelfs nog een extra feestje hier thuis. Want het wonder is geschied! Beau is gaan lopen! Jeeeeeeeh! We hebben geklapt, gejoeld, geschreeuwd en aangemoedigd met z’n allen. We dachten namelijk dat het nog maanden zou duren maar ineens heeft ie het licht gevonden! Superlief is het en hij is zo apetrots! En wij ook ?

De dag dat ie ging lopen was ik vrij en even in de stad dus ik vond dat meteen reden m te belonen met een nieuwe trui. Met de print van deze mini Rodini longsleeve heeft Julie al een jurkje en die vind ik zo leuk dat ik voor Beau dus de trui heb gekocht. En hoe fijn nu met dikke korting!
Beau zit bij Mini Rodini net tussen 2 maten in dus deze is nog iet wat aan de grote kant maar dat vind ik wel leuk staan. Hij draagt m hier met een harembroekje van Zara en Nikes al moet ik nu dus echt heel snel goede flexzoolt schoentjes gaan kopen! Wat ik echt lastig vind voor jongens dus mocht iemand een goede tip hebben, let me know!

Je kunt het T-shirt hier shoppen in de SALE

image1 image2 image4 image3 image5

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Plaats een reactie