NANNA IN MINI RODINI

De nieuwe -en alweer derde- levering van de nieuwe collectie van Mini Rodini staat online bij Orange Mayonnaise. Echte Mini Rodini liefhebbers zullen vast en zeker weer razend enthousiast zijn over al die nieuwe dingetjes met de meest geweldige en coole prints. Veel prints zijn lekker extreem, daar hou je van of niet. Maar ook zitten er prachtige effen zwarte basics in de collectie. Black is hot! Ook voor kids. Daarover binnenkort meer. Vandaag wil ik een sweater van Mini Rodini met je delen die kwa kleur van het scherm af spat. Deze fel blauwe trui met knalgele ananas is een echte musthave voor de zomer! Leuk voor jongens en voor meisjes. Get inspired!

Klik hier voor meer shopping details
1 2
Klik hier om deze trui te shoppen

OF klik hier voor meer Mini Rodini

Wat vind jij van deze ananas trui?

Tags: ,

Plaats een reactie