EBZO | DE NIEUWE SWEATER VAN JUUL


Door Frederique:

En toen was de vakantie voorbij! Zomaar ineens, de dagen zijn voorbij gevlogen. We zijn met de hele familie op wintersport in Oostenrijk geweest. Voor Juul en Tibeau was dit de eerste keer; de eerste keer sneeuw en de eerste keer op ski’s. We hadden verwacht dat Tibeau (zeer sportief en kent geen angst) zonder problemen de ski’s onder zou binden en van de berg zou roetsjen. Dat bleek echter niet het geval, het was Juul die ons verraste. Ze blijkt een talentje te zijn en heeft maar liefst vier dagen geskied. Zo trots als een pauw stonden wij onderaan de berg haar toe te juichen. Het vinden van de juiste ski-outfit bleek niet gemakkelijk en dat is nog zacht uitgedrukt. Avond aan avond struinde ik het web af opzoek naar een leuk, praktisch en betaalbare outfit. Benieuwd wat het geworden is, in mijn volgende blog vertel ik je hier alles over.

Onlangs heb ik de nieuwe sweater van Tibeau met daarop ‘deugniet’ met jullie gedeeld. Maar Juul kan dan natuurlijk niet achterblijven, dus ook voor haar hebben we een gave trui uitgezocht. Een grijze trui met ‘knapperd’ op haar borst, gemaakt van super zachte stof. Deze kekke sweater heb ik gecombineerd met een wijd uitlopend rokje van de Zara, grijze kousen en stoere luipaard sneakers. Juul begint letters te herkennen dus we zijn flink aan het oefenen met leren lezen. Je raadt het al…Juul vertelt nu tegen iedereen wat er op haar trui staat en dat ze dat zelf ook is. Deze look kunnen we dus toevoegen aan haar favourits. Het leuke aan de website van deze truien is dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, verschillende teksten en ook deze opdrukken kunnen in kleur. Maar er is ook aanbod in T-shirts, rokjes, beanies en andere kledingstukken. Wil jij ook zo’n kekke trui voor je zoon of dochter?

Je kunt via deze link shoppen bij Ebzo

img_8852 img_8855 img_8863 img_8857 img_8859

Klik hier om direct te shoppen bij Ebzo

Wat vind jij van Juul haar nieuwe sweater?

Tags: ,

Plaats een reactie