DE TRENDY OUTFIT VAN HANNE


Het einde van het jaar is in zicht, nog een paar dagen en dan zeggen we 2016 gedag en gaan we een nieuw fashionable en fris 2017 in! Bij de start van het nieuwe jaar begint het automatisch bij velen van ons ook al weer te kriebelen. Een nieuw jaar betekend een nieuw seizoen en een heleboel nieuwe kinderkleding collecties. Daar worden we blij van, maar het is ook een periode waarin je heel goed kunt SALE shoppen. En daar worden we héél blij van 😉

De trendy outfit van Hanne is er een die ik graag met je wil delen. Het rokje wat Hanne draagt is een echt trend item dat weer terug is van weggeweest. Misschien herinner jij je het je ook nog van ”vroeger”? Hanne draagt een denim salopette rokje van de Mango – nu in de SALE – De knoopsluiting aan de voorkant maakt ‘m net even anders. En ik hoor je denken, blote benen met dit weer? Nee dat is toch echt een beetje te koud, maar natuurlijk draag je de rok nu heerlijk met een toffe legging of warme maillot!

Hanne draagt haar trendy rokje met een donkergroene print blouse van Scotch R’belle met daarover een mosterd kleurige gebreide trui. De combinatie van deze kleuren en verschillende materialen maken de look edgy en gedurfd! Met een paar geruite kniekousen (of dus die legging of maillot 😉 van Bobo Choses stapt ze gemakkelijk in haar toffe shiny boots van Dr. Martens. Haar panter winterjas houdt haar heerlijk warm. Hanne is klaar voor een mooi nieuw kids fashion jaar! Wat vind jij van haar outfit?

Je kunt de rok hier shoppen in de SALE

_mg_8467-2 _mg_8558_1 _mg_8496_1 _mg_8545_1 _mg_8548 _mg_8525 _mg_8491 _mg_8539 _mg_8500

Je kunt de rok via deze link shoppen in de SALE

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie