POCOPATO DE FRISSE SWEATER VAN XAVI


Fijne tweede Kerstdag allemaal!! Zijn jullie ook zo aan het genieten van deze gezellige dagen met familie en vrienden? Schuiven jullie ook van Kerst- ontbijt, naar -lunch en -diner en zijn jullie ook net iets te veel aan het eten?! ūüėČ Ach, als het maar gezellig is toch? Dat is het allerbelangrijkste!

Laatst vertelde ik je in mijn wekelijkse KindermodeVlog al dat ik vind dat we in de winter soms best wel wat meer frisse kleuren mogen dragen. Vooral bij kinderen mag het af en toe wel lekker knallen toch? Deze mosterd/oker gele sweater van het Poolse kinderkleding merk Pocopato is zo’n exemplaar en wil ik dan ook graag met je delen. Xavi draagt een trui uit de nieuwe collectie van het kinderkleding merk en naast deze toffe sweater heeft Pocopato nog veel meer printjes √©n frisse kleuren in de collectie!

Xavi draagt zijn sweater -die overigens heerlijk zacht aanvoelt Рop een grijze jeans en gecombineerd met een geprinte blouse van Tinycottons. #Tip, wanneer je een blouse onder een sweater combineert   zorg je voor meer gelaagdheid en geeft het de totale look net even dat beetje extra! Met zijn stoere boots van Dr. Martens eronder is Xavi ready to go!

Je kunt de sweater hier shoppen bij Pocopato

_mg_9445 _mg_9448 _mg_9433 _mg_9437 _mg_9411 _mg_9434_1 _mg_9413 _mg_9442

Klik hier om de sweater direct te shoppen bij Pocopato

Ken jij Pocopato al? En wat vind jij van de sweater van Xavi?

Foto’s door Maru Alvarez¬†

Tags: , ,

Plaats een reactie