DE FEESTOUTFIT VAN JULIE!


Door Renske:

Jaaaaa jullie voelden ‘m al aankomen natuurlijk; na Beau en Phileine mag Julie d’r party-outfit uiteraard niet ontbreken op de blog! Dit jaar voor het eerst een kerstdiner op school en daarna nog 3 keer thuis dus reden genoeg om flink te shinen,

Voor Julie vond ik het denk ik nog het moeilijkst om de beste party-outfit te vinden want in haar maat is er zo ontzettend veel keus, echt niet normaal. Er zijn jurkjes, rokjes, jumpsuits, shortjes, vestjes, jasjes, bombers en ga zo maar door. Maar omdat Julie nog steeds zo’n enorme rokjes-fan is vond ik het wel leuk om haar daar sowieso blij mee te maken. Ik heb er meerdere gekocht en ook weer terug gebracht en uiteindelijk zijn er 2 overgebleven. Als je 4 diners hebt achter elkaar wil je natuurlijk wel iets te kiezen hebben (lees:ik kon zelf niet kiezen).

Maar favoriet bij Julie is duidelijk dit metallic look plisserokje (zoals ze dat zo mooi noemen) van Zara. Voor de bovenkant houdt ze heel erg van longsleeves en ik van vestjes dus deze combi was snel gemaakt. Ook hier heb ik meerdere opties genomen, maar we kunnen alles gelukkig erna ook nog gewoon aan! Lang hadden we een zwart shirtje met een zilveren opdruk op 1 staan tot ik door de moeder van een van haar vriendinnetjes van school getipt werd over dit te lieve gebroken witte shirtje, ook van Zara. Er staat een ronde print van glitters op met daarin een meisjes met een sterretje uitgesneden.

Julie was meteen in love en ik vind ‘m ook superleuk bij het rokje passen. Bij Hema vond ik een zwart glittervestje, op de foto’s is de glitter weer slecht te zien maar jullie begrijpen vast hoe hij er in het echt uitziet. We maken ‘m af met een glitterpanty (ook slecht te zien), zwarte laarsjes die ik bij Kiabi op de kop getikt heb en deze diadeem met glitteroortjes (yes daar is ie weer, love it).

En omdat het Julie haar allereerste kerstdiner is op school heb ik haar vandaag dit unicorn tasje van H&M cadeau gedaan om de Elsa labello etc in mee te nemen. Denk dat ik ‘m stiekem nog leuker vind dan zij 🙂 Iedereen hele fijne feestdagen gewenst!

Je kunt het rokje shoppen via deze link

img_4509 img_4508 img_4502 img_4503 img_4506 img_4505 img_4507

Klik hier om het rokje direct te shoppen

Wat vind jij van Julie haar feestoutfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie