HET NIEUWE BLOUSJE VAN JULIE!


Door Renske:

Zo daar zijn we weer! Terug van hele fijne dagen op Lanzarote. Waar we nog even heerlijk rondliepen in korte broeken, hemdjes, jurkjes, slippers etc. Dat was wel even omschakelen toen we weer in NL aankwamen, wat is het KOUD!!!!! Zo jammer dat er niet een rustig aflopende fase is qua temperatuur zodat we beetje bij beetje kunnen wennen, en al die leuke tussenjasjes nog aan kunnen! Nee helaas, de zomerspullen heb ik meteen ver opgeborgen en de winterjassen zijn van zolder gehaald. Zo niet mijn ding, maar we overleven het wel weer.

Uiteraard moet er ook op vakantie af en toe geshopt worden!  Het aanbod is niet supergroot en dit ubertoeristische eiland heeft met name van die foute shops met overal dezelfde prularia, MAAR…..ook dit eiland heeft een Zara en daar word je dan dus ook gewoon daar echt blij van. De collecties zijn redelijk gelijk maar ik dacht iets te hebben gevonden wat ik hier nog niet gezien heb. Voor de meisjes kies ik snel voor of sweaters /longsleeves of jurkjes waardoor ik eigenlijk de bloesjes een beetje vergeet. Terwijl ik deze ook vaak zo leuk vind bij kleine kids, neem de unisex spijkerhemden bijvoorbeeld. In deze Zara viel mijn oog op dit lieve lichtroze modelletje met kleine sterretjes en andere figuurtjes erop.  Het stofje is heel zacht en voelt aan als een soort linnen. Basic maar door de details heel lief en makkelijk te combineren.

Julie draagt ‘m hier met een skinny jeans van H&M die net iets te groot is waardoor het meer een beetje een baggy broekje is maar vind ik zelf juist leuk in contrast met het bloesje. Ze draagt het hier met laarsjes eronder maar sneakers waren denk ik nog beter op z’n plek geweest. Het kan gelukkig allebei! Ik zou dit bloesje ook zo op een legging met print combineren of op een gewone jeans! Wat vinden jullie ervan? Vergeten jullie dit kledingstuk ook vaak of hebben jullie veel toffe varianten in de kasten hangen?

Je kunt via deze link shoppen bij Zara

img_2428 img_2430 img_2450 img_2436 img_2446 img_2431 img_2434

Klik hier om direct te shoppen bij Zara

Wat vind jij van Julie haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie