DE ULTIEME PARTY OUTFIT VAN PHILEINE!


Door Renske:

Het is half december dus nog maar 2 weken en het is gewoon kerst. Wat gaat dat toch bizar snel, wonen we gewoon alweer bijna een jaar in ons (inmiddels iets minder) nieuwe huis. Maar wel de eerste keer kerst in ons nieuwe huis dus dat mag breeduit gevierd worden! Vandaar dat wij alle feestdagen dit jaar bij ons thuis vieren! Gewoon omdat het eindelijk ook goed bij ons kan!

Dus tijdens¬†kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag en met oud & nieuw zit ons huis vol met familie en vrienden, supergezellig. Julie heeft ook voor het eerst een echt kerstdiner op school en ook Phileine heeft op haar schooltje (lees:peuterspeelzaal) een dinertje ‘s avonds, zo schattig. En tijdens al deze feestelijkheden is het naast lekker eten & drinken natuurlijk ook heel belangrijk dat je er op je mooist uitziet!

Voor de meisjes ben ik al vroeg aan het shoppen geslagen, veel te bang dat datgene wat ik wil hebben er niet meer is of net alle glitterpanty’s al zijn uitverkocht (zoals inmiddels dus echt het geval is). Voor Phileine vond ik deze zwarte tutu bij de webshop Onze Upon a Pink Cloud. Hij is een beetje over de top omdat ie lekker omhoog staat maar ik vind dat echt heerlijk staan op deze leeftijd en zeker voor deze gelegenheden.

Hij schijnt hier en daar wat door dus ze draagt er een zwarte legging met zilveren glitters onder van de Zeeman en voor erop is een van de opties (ik bedoel, voor 5 feestjes hebben peuters net iets meer dan 1 bovenkantje nodig ūüėČ dit zilveren glittervestje van H&M.¬†Je ziet het op de foto’s iets minder goed maar hij glittert behoorlijk! Om de outfit af te maken heb ik er zilveren laarsjes bij gevonden van Van Haren (enorm koopje in de sale) en een panterdiadeempje met oortjes eraan van de Zara¬†(LOVE it).

Phileine vindt de gehele outfit, en dan met name de tutu, helemaal geweldig en wilde het eigenlijk niet meer uit na het passen.¬†Dan heb je het gewoon goed gedaan als mama toch? ūüėȬ†Zijn jullie kids al party-ready?¬†De tutu shop je hier voor ook echt een heel zacht prijsje

Ps. Phileine heeft vorige week een kast gekopt dus ja wat je ziet is een blauw oog, maar daar zie je over 2 weken gelukkig niks meer van!

Je kunt de tutu shoppen via deze link

img_4329 img_4330 img_4327 img_4328 fullsizerender img_4317

Klik hier om de tutu rok direct te shoppen

Heb jij de party outfit al klaar liggen?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie