DE FEESTELIJKE OUTFIT VAN PHILEINE!


Door Renske:

We zijn weer een weekje dichterbij kerst aan het komen. En net als Julie hebben Beau en Phileine op hun peuterschooltje ook een echt kerstdiner de week voor kerst. En daar hoort natuurlijk ook een echte party outfit bij! Voor Phileine vond ik het dit jaar heel moeilijk om iets te vinden. Ze is nog net te klein voor veel collecties of ik vond het niet bij haar passen.

Tot ik per toeval bij Shoeby op de kinderafdeling terecht kwam en dit jurkje zag hangen. Het jurkje is van boven van een sweaterstof met glitters erop en heeft een plissé rokje eraan vast van een soort velvet stof en het valt heerlijk langs haar lijfje. De glitters zijn trouwens in het echt meer aanwezig dan je hier op de foto ziet terugkomen. Ik heb er een glitterpanty onder aan gedaan en deze zilveren budget laarsjes van Zara die er lekker onder shinen. Om de look compleet te maken vond ik dit speelse kraagje van Name it, maar het kan natuurlijk ook zonder. Phileine is klaar voor haar kerstdiner en na het diner kan ze dit jurkje ook gewoon doordragen dus win-win! Is dit jurkje ook iets voor jouw meisje met kerst?

Je shopt het jurkje hier – de schoenen hieren het kraagje hier

Je shopt het jurkje hier – de schoenen hier – en het kraagje hier

Wat vinden jullie van de kerst outfit van Phileine?

Plaats een reactie