HET ULTIEME ZOMERJURKJE | OUTFIT MEGHAN


Jurkjes, je kunt er niet genoeg van in de kast hebben liggen. En helemaal met het heerlijke weer deze week kan een jurkje niet ontbreken! De ideale zomer outfit als je het ons vraagt. Je hoeft er niet te lang over na te denken, je bent zo klaar en het staat ook nog eens heel leuk! Jurken bestaan er natuurlijk in vele vormen, kleuren en materialen en dit jurkje van Meghan willen wij toch graag even met je delen! Het jurkje dat Meghan draagt is van het Deense kinderkleding merk Bang Bang Copenhagen en is alles behalve saai. De kleurencombinatie, het model, de details en de afwerking… eigentijdse en speelse kleding die met liefde is ontworpen en gemaakt. Heerlijk om in te spelen en te bewegen, een paar zomerse sandalen eronder en Meghan is klaar voor een mooie stralende dag! Have a lovely day!

Je kunt de jurk shoppen via deze link

5A1A9380

5A1A9351

5A1A9339

5A1A9281

Klik hier om Bang Bang Copenhagen te shoppen

Wat vind jij van dit jurkje?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: ,

Plaats een reactie