SPROET & SPROUT | SIEM IN STOERE SWEATPANTS

Comfortabel in een sweatbroek op pad of naar school? In deze stoere sweatpants van het kinderkleding merk Sproet & Sprout ab-so-luut geen probleem! Want tegenwoordig is een sweatpants echt niet meer alleen voor het sporten of thuis op de bank. Zeker niet zelfs, de nieuwe sweatpants van Siem mag juist gezien worden en is een echte eye-catcher door de zwart/wit etnische print.

De broek is stoer van buiten en super zacht van binnen. De binnenkant van de broek is namelijk gevoerd wat hem extra comfortabel en warm maakt voor de koude winterdagen. Siem draagt zijn coole sweatpants hier met een denim blouse en kobalt blauwe desert boots van Clic!. Dit maakt de outfit net even wat klassieker en gekleder, maar ook met een toffe sneaker of streep T-shirt creëer je een stoere casual look. Siem is klaar voor de winter en kan lekker spelen en rennen in zijn nieuwe broek! Wat vind jij van Siem zijn outfit?

Je kunt de broek via deze link shoppen bij Sproet & Sprout

_mg_2510-2r_1 _mg_2474-2_1 _mg_2594_1 _mg_2464-2_1 _mg_2493-2_1 _mg_2479-2_1

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie