TIBEAU IN STOERE BLOUSE VAN SPROET & SPROUT


Door Frederique:

Eén van de grootste trends van de komende winter is de ruit. De ruit is niet nieuw. Alles behalve dat. Seizoen na seizoen zien we de ruit, net als de streep, terug. En ditmaal ook in kinderkleding. De ruit laat zich gemakkelijk combineren en zeker in de black & white uitvoering. Tibeau heeft weer groeispurt doorgemaakt en dan met name in de lengte. Hij blijft hangen op maatje 80 van broekjes maar schiet nu omhoog. De overhemden en poloshirts, en die heeft hij stiekem best wel veel, zijn allemaal te kort. Wanneer hij z’n armen uitsteekt verschijnt z’n witte romber aan de voorzijde. Ditzelfde geldt voor de mouwen. Tijd voor iets nieuws én een maatje groter.

Dit overhemd van Sproet & Sprout heeft een mooie en smalle pasvorm en heeft bruin suede leren driehoek patches op de ellebogen. Een leuk en stoer detail op zo’n geblokte blouse.  De stof voelt zacht aan en blijft ook mooi na het wassen. Tibeau, die in tegenstelling tot zijn zus wat meer moeite heeft met het stilstaan voor de camera, draagt de blouse gecombineerd met een greywash skinny jeans en zwarte sneakers met een witte slipzool. Deze blouse is overigens ook leuk om onder een sweater te dragen of juist open met een gek shirt eronder.

Je kunt de blouse shoppen via deze link

fullsizerender-9 fullsizerender-7 fullsizerender-5 fullsizerender-8 fullsizerender-10 fullsizerender-6

Klik hier om de blouse direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Is deze blouse ook iets voor jouw zoon of dochter?

Tags: , , ,

Plaats een reactie