SIEM IN HIPPE KINDERKLEDING SPROET & SPROUT


Zwarte kinderkleding saai? Dan heb je het nieuwe zwarte T-shirt van Siem van het waanzinnig leuke Nederlandse kinderkleding merk Sproet & Sprout nog niet gezien. Als je Kindermodeblog op de voet volgt weet je dat wij fan zijn van de kinderkleding van dit kindermode merk. De kleding van Sproet & Sprout is namelijk comfortabel van hoge kwaliteit en heeft veel mix & match mogelijkheden doordat het grootste deel van de collectie unisex is! Monochrome ‘kleuren’ met hippe, eigenwijze en coole printjes!

De wintercollectie van Sproet & Sprout neemt ons mee naar het koude noorden waar ook de tekst ”Arctic” op Siem zijn longsleeve vandaan komt! Siem draagt zijn stoere T-shirt op een grijze skinny jeans en gecombineerd met een heerlijk zachte teddy jas van de Zara. Om de outfit toch nog wat kleur te geven draagt Siem zijn klassieke & stoere blauwe veterschoenen van Clic! Een stoere look voor een stoere jongen! Siem is er klaar voor 🙂

Je kunt het longsleeve T-shirt hier shoppen

_mg_2800 _mg_2871-2 _mg_2786r _mg_2864-2 _mg_2854_mg_2771

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van Siem zijn nieuwe longsleeve?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie