KINDERKLEDING REVIEW: AURÉLIO IN IGLÓ AND ÍNDÍ


Spannend! Wij mochten dit stoere vossen vest van Igló and Índí reviewen. Een paar dagen na de oproep op facebook ontvingen wij een witte envelope met het vestje er in. Het moment dat ik het vest uit de envelope haalde riep mijn zoon Aurelio (3jaar) mama een piraat en het vest moest gelijk aan. Ik had nog nooit van het merk Igló and Índí gehoord dus ik heb hun site bezocht en daar zag ik nog veel meer leuke items.

Igló and Índí

Wat het vest uniek maakt is dat de print op de achter kant zit pas wanneer Aurelio zich omdraait zie je de stoere vos. We hebben het vest gecombineerd met een stoere spijker broek van Retour en een zwarte trui waardoor de aandacht vooral naar het vest gaat. Het vest voelt fijn aan het is ook van 100% katoen waar door het ademt. Het vest valt mooi en sluit netjes aan. Wat belangrijk is voor ons aan kleding is dat het lekker zit en makkelijk te wassen is, omdat Aurelio echt een jongen jongen is gaat mijn voorkeur uit naar stoere jongens kleding hij draagt daar door vaak sweat items dat heeft een stoere uitstraling en zit ook nog is comfortabel.

Klik hier voor meer details van het Igló and Índí vestje

Igló and Índí

Igló and Índí

Iglo and Indi

Klik hier om het vestje direct te shoppen

OF Klik hier om bij Igló and Índí te shoppen

 

Wat vind jij van dit vestje?

 

 

Tags:

Plaats een reactie