OLIVER IN BLOUSE TINY COTTONS

Oliver draagt voor ‘t grootste gedeelte van de week sweaters! Maar ik kan het niet laten om hem af en toe in een blouse te hijsen. Ik vind een overhemd bij kinderen zo geweldig staan. Ook Oliver moet eraan geloven. Juist het contrast van een net blousje met zijn eigenwijze karakter, vind ik zo leuk! Ik viel dan ook als een blok voor dit blousje van Tiny Cottons. De print van dit blousje en het iniminie ruitje maakt ‘m nóg cooler. Hij draagt ‘m in combinatie met een gave jeans, dat deze outfit heel draagbaar maakt. Met dit blousje aan lijkt Oliver ineens heel wijs, maar voorlopig maakt hij vooral nog veel grapjes! En zegt heel veel NEE tegen zijn moedertje…. 😉

Over Tiny Cottons
Het kinderkleding merk Tinycottons staat voor coole ontwerpen, hoge kwaliteit en bovenal heel veel fun! Het Spaanse kindermode label, dat is opgericht in 2012 heeft inmiddels velen harten veroverd en is echt een voorbeeld van een kindermodemerk dat het internationaal al ver geschopt heeft in een relatief korte tijd. De collectie is er ieder seizoen weer één om naar uit te kijken. En sterker nog, de collectie wordt elk jaar beter en leuker. Eigentijdse, moderne modellen in combinatie met verrassende – niet te serieuze – prints en patronen. Ben jij al fan van Tiny Cottons? Al iets in de kast van dit kindermode merk? Ik ben benieuwd!

Oliver draagt zijn TinyCottons blouse in combinatie met een jeans van Name it en schoenen van Dr Martens.

Wat vind jij van deze outfit? Leuk als je dit laat weten in een reactie op Facebook!

Je kunt TinyCottons shoppen bij Toddlers and Tees

_mg_5102 _mg_5103 _mg_5188 _mg_5184 _mg_5196 _mg_5119b
Klik hier om Tiny Cottons te shoppen

 

Wat vind jij van deze blouse?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie