POCOPATO | OUTFIT OLIVIA

Hebben jullie ook zo genoten van een extra lang weekend? Zo fijn zijn deze dagen!

Wij proberen de lange weekenden dubbel te genieten met het gezin. Afgelopen Pinkster weekend zijn wij met zijn viertjes een weekend naar zee geweest. Wij hadden een huisje op het strand in Wijk aan Zee. Wat is dat gaaf, knus en gezellig een huisje op het strand. In slaap vallen en wakker worden met de geluiden van een golvende zee. De zilte zeelucht ruiken en de mooie Hollandse zand stranden. Dit geeft zoveel rust en ontspanning. Wij hebben zelfs een ‘dikke’ zeehond gespot!
Helaas was het afgelopen weekend geen 25 graden, en hebben wij niet met onze blote voetjes in het zand kunnen spelen. Maar goed wij mogen niet klagen. We hebben genoeg andere leuke dingen gedaan, Haarlem in geweest en met vrienden gezellig afgesproken.

Een weekendje strand betekent voor ons een weekendje in de chill modus en daarbij hoort natuurlijk makkelijke kleding! Voor Olivia had ik fijne sweaters, leggings, een dikke jas, een paar sneakers en regenlaarsjes meegenomen. Meer heb je niet nodig.

Een van haar outfits wat tevens ook voor een jongen heel erg leuk is deel ik graag met jullie. Olivia draagt hier een witte legging met zwarte letters erop, van het kinderkleding merk Pocopato. Zwart wit ook wel monochrome style is nu helemaal hip. Overal zie je het voorbij komen. Een aantal jaar geleden was zwart ‘not done’ in de kindermode wereld, maar nu mag het niet meer ontbreken in de kledingkast van je zoon of dochter.

Deze legging is makkelijk te combineren en zit altijd goed bij je zoon of dochter! Olivia draagt de legging hier met een trui van Little Label, een sjaal van Mingo en sneakertjes van Superga.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Je kunt de legging shoppen via deze link

pocopato legging olivia

pocopato legging olivia

pocopato legging olivia

pocopato legging olivia

pocopato legging olivia

pocopato legging olivia

zeehond

zee

Klik hier om naar de website van Pocopato te gaan

Wat vind jij van de unisex legging van Olivia?

Tags: , , ,

Plaats een reactie