DE PARTYOUTFIT VAN BEAU!

Door Renske:

Het is december! En dus bijna feestdagentijd! En wat is nou het leukste gedeelte van de feestdagen? Je mooi aankleden natuurlijk! Althans dat vinden wij hier in huis, in ieder geval de dames dan 🙂 En het feit dat de feestdagen de ultieme gelegenheid zijn om wat nieuws aan te schaffen! Want in je kerstpakkie van vorig jaar aankomen kan natuurlijk niet! En in het geval van kinderen kan dat überhaupt niet want die passen dat allang niet meer ( gelukkig).

Langzaam stromen overal de partycollecties binnen, en vooral voor de meisjes word ik er helemaal wild van! Heerlijk al die jurkjes, rokjes glitters en tutu’s. Ik ben er voor Julie en Phileine bijna uit wat de gehele outfit gaat worden en daarover later zeker meer. Voor jongens vind ik het in dit geval toch lastiger. Ik ben niet zo’n blousjesfan bij die kleintjes en de rompers met strik /stropdas vind ik zeker leuk, maar eigenlijk zocht ik net iets anders. Toen ik weer eens de Zeeman binnenliep viel mijn oog op deze sweater. Wit met zwarte kerstbomenprint met in het rood een tekstje ertussen. Ik vond ‘m helemaal leuk, niet zo stijf, volledig in thema en helemaal in de monochrome trend van nu. Hij draagt er een zwart skinny broekje bij van Zara, het is een jeans maar is mega stretchy waardoor het totaal niet zo aanvoelt en Beau er nog lekker in kan bewegen.En zie hier, hij ging er spontaan los van staan! Hij komt er wel hoor (uiteindelijk)

Beau is dus klaar voor de feestdagen, althans in ieder geval voor eentje. Gelukkig vieren wij het minimaal 3 keer en mogen we dus best nog even verder kijken wat er nog meer leuks te vinden valt!
Zijn jullie er al uit voor de feestdagen? Loop eens de Zeeman in en check de partycollectie, ze hebben echt heel veel!

Check hier een Zeeman bij jou in de buurt

img_3778 img_3780 img_3799 img_3779 img_3800

Klik hier voor een Zeeman bij jou in de buurt

Heb jij al een party outfit geshopt voor je zoon en/of dochter?

Tags: , ,

Plaats een reactie