TIP! HIPPE OUTFITS EN CADEAUTJES VOOR DE FEESTDAGEN BIJ IK BEN ZO MOOI


De feestdagen staan voor de deur en daarmee breekt een hele gezellige periode aan. Ik kan er zo van genieten, die koppies van de kinderen wanneer ze hun schoen hebben gezet en de feestverlichting in de straten. Natuurlijk brengt het hier en daar ook de nodige cadeau en outfit ”stress” met zich mee. Trek¬†jij ook regelmatig last minute nog even een sprintje naar een speelgoed winkel in de buurt, of wordt een webshop onveilig gemaakt? ūüėČ

Hoe fijn is het dan ook wanneer je de leukste cadeautjes voor in de zak of onder de boom, maar ook de feest outfits van je kids kunt shoppen op één plek. Bij Ik ben zo mooi, een webshop met mooie baby- en kinderkleding maar ook een ruim aanbod met te gekke lifestyle spullen, accessoires én cadeautjes kun je je geluk niet op. Want ben je opzoek naar een origineel cadeau of dat te gekke jurkje voor je kleine meid aan het kerstdiner, dan moet je zeker even een kijkje nemen in deze webshop.

Zo vind ik zelf het zwart/wit geruite streep T-shirt van Pocopato m√©t feestelijk strikje echt te gek. Stoer, lekker eigenwijs en toch ”gekleed”. En heb je de feestcollectie van het kinderkleding merk Tumble ‘N Dry al gezien? Feestelijke jurkjes, blouses en T-shirts waarin je mini-me¬†fashionable de feestdagen doorgaat. Laat je inspireren! En ik¬†ben benieuwd welk item jij kiest voor je zoon en/of dochter, laat je het even weten?

Pssssst! T/m 5 december shop je bij Ik ben zo mooi de leukste sinterklaascadeautjes met 10% korting!¬†Want Sint snapt best dat de feestdagen al duur genoeg zijn ūüėČ Happy Shopping!

pocopato-longsleeve-grid-black-white tumble-n-dry-mid-laglan-meisjes-jurk pocopato-jurkje-grid-black-white tumble-n-dry-paney-blouse-paper-white bnosy-jurkje-moss-melee
image002-2
Tags: , , , , ,

Plaats een reactie