TIP! FEESTELIJKE KINDERKLEDING BIJ WEHKAMP


Het einde van het jaar nadert in een rap tempo en dat betekent dat de feestdagen eraan komen! December is toch wel de gezelligste maand van het jaar. Een heleboel gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden, lekker eten en cadeautjes. Zie jij het plaatje al voor je? Bij Kindermodeblog worden we ook heel blij en vrolijk van alle te gekke partycollecties. Want jezelf en de kinderen mooi aankleden in een nieuwe feestelijke outfit maakt het feest pas echt compleet. Vind je niet?

Met de feestdagen mag het allemaal net even wat uitbundiger, gekleder en wellicht wat gekker dan normaal. Zachte stoffen als fluweel en velour zien we dit seizoen heel veel terug voor de meisjes en deze trend is ook perfect voor een stylish partylook! Maar ook de shiny rokjes, glitter stofjes en jurkjes mogen uiteraard niet ontbreken. Voor de jongens gaan we dit jaar voor een stoere feestlook met een knipoog. Coole blazers, overhemden en prints zorgen ervoor dat jouw zoon fashionable aan het kerstdiner zit.

Om de zoektocht naar de perfecte partyoutfit voor dit jaar wat gemakkelijker te maken hebben wij vandaag alvast onze favoriete partylooks voor jongens en meisjes voor je bij elkaar geshopt! Welke nummertjes zijn jouw favoriet? Be inspired and let’s have a party!

 

wehkamp

  1. Blouse Scotch R’belle 2. Bomber Mango 3. Jurk Mango 4. T-shirt Sissy-Boy 5. Jurk Mango 6. Pantalon Mango 7. Rok Sissy-Boy 8. Vest Le Big 9. Jurk Name it 10. Rok Like Flo

wehkamp

  1. Blouse Sissy-Boy 2. Gilet Name it 3. T-shirt Name it 4. Blouse Sissy Boy 5. Blouse Scotch & Soda 6. Pantalon Mango 7. T-shirt Name it 8. Kostuum Scotch & Soda 9. Chino Mango 10. T-Shirt Name it

Welke items zijn jouw favoriet?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie