HET MUSTHAVE ITEM VAN AIMEE!

Door Sophary:

In mijn vorige blogs heb ik er al aandacht aan gegeven, maar ik wil toch nog even de vest oftewel allrounder-item in de spotlights zetten. Het is zacht, hip maar toch klassiek, heel praktisch en super warm. Zoals ik wild word van leopard print, word ik ook wild van mooie vesten voor Aimee.

Ik hou van de oversized vesten. Voor kids kom ik ze maar weinig tegen en dat vind ik enorm jammer. Want vesten kunnen overal mee gecombineerd worden. Met jurkjes, broekjes, rokjes … tja eigenlijk vind ik gewoon alles leuk met een vest.

Bij H&M kan ik iedere winter wel een cool vest scoren. En als er een coole bij zit, dan scoor ik ze het liefst meteen in alle kleuren. Vandaag heb ik het vestje van Aimee gecombineerd met een tuniekje van Popupshop. Een maillotje eronder en ze is helemaal ready to go. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het vest hier shoppen

cof sdr sdr cof cof cof cof

Klik hier om het vest te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: ,

Plaats een reactie