SPROET & SPROUT | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Trends, trends trends, er komen er een hoop voorbij. Ik ben zelf niet iemand die altijd met de trends mee gaat, vaak moet ik in het begin wennen en besef ik later (soms veel later) dat ik het toch wel heel erg leuk vind en moet ik heel erg m’n best doen de desbetreffende items nog te scoren. Maar dat is dan ook weer een uitdaging en daar hou ik dan wel weer van 🙂

Ook met betrekking tot de kindermode is dat vaak het geval. Mijn kleding smaak mbt de kids is in 3,5 jaar tijd al heel erg veranderd en ik koop nu dingen die ik in eerste instantie minder leuk vond en nu helemaal geweldig. 

Helemaal hip in kinderland is het zwart-wit thema. Niet alleen op het gebied van mode maar ook in de kinderkamers zie je het heel veel terug. ook al zo’n trend waar ik best wel aan moest wennen, dacht dat het saai zou ogen maar als het op de juiste manier gestyled wordt vind ik het echt te gek. In de nieuwe kamers van mijn kids zie je deze trend ook zeker terug, gemixt met een hoop pastel dan, want daar hou ik ook heel erg van en als Julie geen roze muur in haar kamer had gekregen had ze nu nog steeds gehuild denk ik.

Een kindermodemerk wat volledig mee gaat in deze trend is Sproet & Sprout, een Nederlands merk wat staat voor stoere en unisex baby- en peuterkleding, zonder kant en zoete randjes.
Maar hippe, coole en eigenwijze items met rebelse prints. En laat dit nou net helemaal bij Phileine passen.

Ik zou eigenlijk elk item uit de nieuwe collectie wel willen hebben maar in eerste instantie heb ik gekozen voor deze hoodie. Van een heerlijk zacht en mooi stofje, uiteraard in het zwart-wit dus. De capuchon heeft een printje aan de binnenkant en misschien nog wel het leukste van allemaal; vossenoortjes aan de buitenkant 🙂

Om het een beetje binnen het thema te houden heb ik ‘m gecombineerd met een lichtgrijze skinny jeans van de Zara en haar Nikes. Vinden jullie deze trui ook zo leuk? Dan bof je; hij is nu in de sale!

Je kunt de trui shoppen via deze link

DSC08855-001

DSC08840

DSC08822

DSC08859

DSC08847-002

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze trui?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie