JUUL IN HIPPE ROK VAN SWEET PETIT

Door Frederique:

Laatst was ik thuis aan het rommelen en kwam ik een cadeaubon tegen van Prenatal. Wat zonde dacht ik toen, nu de kinderen geen baby meer zijn, kom ik ook niet meer in die winkel. Wat heb ik nog nodig dat ik daar kan kopen? Ja rompers kun je niet genoeg hebben, sokken en dat soort basics ook niet maar dat hebben we allemaal in overvloed. Ik besloot een bezoekje te brengen aan de winkel om inspiratie op te doen. Tot mijn grote verbazing blijkt Prenatal een erg hip en leuk eigen kledinglabel te hebben: Sweet Petit. Deze collectie is overigens niet in alle winkels verkrijgbaar dus check van tevoren even online.

Het rokje ‘Sweet Mirre’ is stijlvol en gemaakt van een mooie donkerbruine melange stof met een elastieken taille. Het is een ‘stijf’ rokje welke wijd uitloopt en dat maakt het zo lekker eigenwijs. Echt iets voor Juul! Ze draagt het met een off white longsleeve, een beige maillot en haar imitatie bontje van CKS. Lichte kleuren en dan met name de combinatie van deze kleuren vind ik heel mooi voor de winter. Het hoeft niet altijd donderblauw – bruin of zwart te zijn, natuurtinten zijn juist heel mooi in de winterperiode en zeker bij kinderen. Juul is weer een mode musthave rijker, mama blij en cadeaubon goed besteed. Waar opruimen al wel niet goed voor is.

Je kunt het rokje shoppen via deze link

img_8235 img_8239 img_8244 fullsizerender-5 img_8245 img_8237

Klik hier om het rokje direct te shoppen

Wat vind jij van Juul haar nieuwe rok?

Tags: , , ,

Plaats een reactie