DE HIPPE SWEATDRESS VAN JUUL


Door Frederique:

Enerzijds is Juul echt een ‘meisje-meisje’ wat van poppen, kleding, haarspeltjes en shoppen houdt. Draagt ze een rokje of jurkje dan kan ze echt als een dametje gaan zitten; netjes met de knietjes bij elkaar. Maar heeft ze een (skinny) jeans aan dan lijkt ze soms wel een bouwvakker. De broeken zakken altijd af. (ze geeft er overigens zelf niks om). Oke één uitzondering en dat is haar nieuwe jeans van Blue Rebel. Maar over het algemeen hangt haar hemdje uit haar broek en gaat dit ook vaak gepaard met een verwarde coupe. Te wild met spelen denk ik dan. Dus voor degene die denken dat Juul zo’n poppetje is als op de foto’s: no way! Maar poseren kan ze inmiddels als de beste, ze gaat graag op de foto en heeft al haar vaste blik en poses.

Anyway, om deze stijlen iets dichter bij elkaar te brengen, heb ik gekozen voor een sweaterjurk. Dit vormt een goede basis voor een casuallook maar is wel stijlvol. Daarbij is de jurk makkelijk te combineren met een leuke shawl of andere accesoires.

Vandaag draagt Juul zo’n sweaterdress van het kinderkleding merk VinRose. Een ultra zachte dark blue trendy sweat jurk met stretch. Super gaaf om te combineren met stoere sneakers, een glitter panty en een spijkerjack. Wil je het iets minder casual dragen? Combineer het dan met een net laarsje en/of een blousekraagje. Juul heeft korte pootjes dus de jurk is wat aan de lange kant. (heb hem nu omgeslagen) Ik twijfel nog of ik hem korter laat maken, dadelijk heeft ze ineens een groeispurt. Anderzijds vind ik hem nu echt te lang en dus niet zo hip. Nu ik er dus zo over na denk, lijkt het me toch beter om hem korter te laten maken. Overigens moet ik veel kleding van Juul korter laten maken, onlangs heeft de oma van Juul nog een aantal nieuwe broeken een heel stuk korter gemaakt. Het is wat met die korte pootjes van Juul. Wat vind jij van haar nieuwe jurk?

Je kunt hier naar de website van VinRose

fullsizerender-1 fullsizerender-4 fullsizerender-3 fullsizerender-2

Klik hier om direct naar de website van VinRose te gaan

Wat vind jij van Juul haar nieuwe jurk?

Tags: , ,

Plaats een reactie