GARDNER AND THE GANG | ZOMERCOLLECTIE


Houd jij van kleurrijk, lekker gek en opvallend? Dat is het gave kindermode merk Gardner and the Gang echt iets voor jou en jouw kids. Toffe prints en frisse kleuren, wij worden helemaal blij van deze zomercollectie…

Gardner and the Gang komt uit Singapore en verkoopt de meest hippe kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. De zomercollectie, genaamd Forest From Long Ago, zit vol met zomerse items. We zien een heleboel knalkleuren als geel, blauw en roze die je lekker met elkaar mag mixen en matchen. Wij zijn er gek op! Dinosaurussen, vlinders en flamingo’s: we zien het allemaal voorbij komen.

De items hebben allemaal een comfortabele fit en zijn ook nog eens super fashionable. Dit wil je hebben dus. Met deze items weet je zeker dat je kids er super fashionable bijlopen. Het is een hele creatieve, speelse en vernieuwende collectie waar we de meest toffe items voorbij zien komen. Wat vind jij van de nieuwe collectie? Happy shopping!

Psssst, je shopt de zomercollectie nu in de SALE!

Je kunt via deze link de nieuwe collectie van Gardner and the Gang shoppen
original hugo_basket large_2x-1 large_2x-4 Justin

Klik hier om de nieuwe collectie van Gardner and the Gang te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe kindermode collectie van Gardner and the Gang?

Tags: , , ,

Plaats een reactie