MARE IN HIPPE OUTFIT VAN LITTLE INDIANS

De herfst is nu toch echt begonnen. Waar we gister nog héél even hebben kunnen genieten van het zonnetje is het vandaag weer grauw en grijs. Het grote voordeel van deze dalende temperaturen is dat we ons lekker warm aan kunnen kleden en heerlijk weg kunnen kruipen in comfortabele sweaters en truien. Sweaters zijn gemakkelijk te combineren, super voor zowel jongens als meisjes en houden je lekker warm. Een echte must dus!

Mare draagt haar nieuwe sweater én sweatpants van het Nederlandse kinderkleding merk Little Indians. Beide heerlijk zacht van stof – wat het dragen nog fijner maakt – gemakkelijk te combineren door de rustige grijze kleurtonen en hip door de te gekke printjes. Leuk om te vertellen is dat de kinderkleding collectie van Little Indians – die je kunt shoppen in de fijne webshop van Lot&Tom –  unisex is, wat het kiezen nóg lastiger maakt. Shop till you drop zullen we maar zeggen 😉 Mare draagt haar outfit gecombineerd met een heerlijk zacht fakefur gilet van de Zara voor een extra girly touch! Laat de temperaturen maar dalen, Mare is er klaar voor in haar nieuwe comfy outfit!

Je kunt de items van Little Indians hier shoppen bij Lot&Tom

_mg_3612
_mg_3575 _mg_3665 _mg_3608-copia _mg_3616 _mg_3597 _mg_3576-2

Klik hier om Little Indians direct te shoppen bij Lot&Tom

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Mare?

Foto’s door Maru Alvarez 

Tags: , , ,

Plaats een reactie