DIT IS HOE JE EEN SWEATPANTS DRAAGT!

Het dragen van een sweatpants naar school wordt door steeds meer mama’s normaal gevonden. En dit is goed nieuws! Zo’n broek zit natuurlijk ontzettend fijn en bijkomend voordeel voor jonge kinderen is dat ie gemakkelijk aan en uit gaat. Dat laatste is misschien nog wel belangrijker, voor als je snel – heul nodig – naar de WC moet! In sweatpants kunnen kinderen heerlijk spelen en bewegen.

De truc met een sweatpants is…
Siem draagt een hele gave zwart/ wit sweatpants van Sproet & Sprout die ook nog eens gevoerd is vanbinnen. Koud krijgt ie het dus niet. Maar wat nou ‘de truc’ is met zo’n sweatpants, je moet ‘m updressen. Dat doe je door er juist ‘nette’ schoenen onder te dragen en niet voor je sportieve sneakers te kiezen. En je combineert de broek met een blousje,ipv met een sportieve trui. Zo is het meteen duidelijk dat jij niet naar het sportveld gaat maar naar school, naar een verjaardag of heerlijk met mams de stad in. In je sweatpants dus. Have fun!!

Dragen jullie kinderen al sweatpants?

Je kunt deze sweatpants shoppen bij Sproet & Sprout

_mg_2474-2 _mg_2493-2 _mg_2510-2r _mg_2594 _mg_2479-2

Klik hier om de sweatpants direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van Siem zijn outfit? En is deze unisex broek ook iets voor jouw zoon of dochter?

Foto’s door: Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie