MEGA LEUKE SPROET & SPROUT BLOUSE


Een kindermode trend die we dit winterseizoen zeker veel gaan zien is de ruit! Van klein tot groot, van blokruit tot schotse ruit, verschillende kleuren combinaties en van blouses tot jassen en rokken! De ‘check’ is hot hot hot!  Waar voorheen een geruit blousje nog wel eens als ‘saai’ of ‘tuttig’ werd bestempeld is dit tegenwoordig zeker niet meer het geval. Sterker nog, geruite blouses zijn super stoer en cool voor zowel jongens als meisjes en je kunt er een gehele eigen stijl mee creëren!

Rayan draagt een zwart / witte blouse met blok check uit de nieuwe wintercollectie van Sproet & Sprout. Super stoer en de suède leren patches op de ellebogen maken deze blouse nog specialer. Rayan draagt zijn check blouse met de knoopjes open over een cool T-shirt met tekst print – een trend waar we gelukkig ook nog niet vanaf zijn – en op een skinny jeans. Maar in welke vorm je de ”check trend” ook draagt, hij mag dit seizoen zeker niet in de kleding kast ontbreken! Rayan is ready for some fun! Wat vind jij van zijn stoere outfit en deze blouse?

Je kunt de blouse en het T-shirt hier shoppen

_63A4650 _63A4622 _63A4847 _63A4833 _63A4756 _63A4668 _63A4694

Klik hier om direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Ben jij ook zo fan van de kinderkleding van Sproet & Sprout?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie