TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Yes dit weekend wordt het dan echt mooi weer! Tenminste dat zijn de voorspellingen maar daar gaan we dus gewoon vanuit. Ik hoorde overal al voorbij komen dat de eerste rokjesdag in aantocht is!
Maar aangezien het voor Julie het liefst elke dag rokjesdag is doen wij lekker tegendraads en kozen we voor dit superleuke broekje van Tumble ‘n Dry. Een broekje echt voor het voorjaar van een dun zacht stofje met een breedtestreep met allerlei verschillende printjes. Het voelt aan als een legging maar valt aan de bovenkant net wat ruimer en door de zakken erin is het weer net geen echte legging. De pijpen zijn overall smal en vallen mooi om de beentjes heen. Julie draagt m hier met een basic roze shirtje van Zara en witte sneakers. Ze vindt m heerlijk zitten, zelfs op rokjesdag……  😉

Je kunt het broekje van Tumble ‘N Dry  shoppen via deze link

IMG_7098

IMG_7092

IMG_7094

IMG_7089

IMG_7078

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van de outfit van Julie?

Tags: , ,

Plaats een reactie