TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Ik denk dat ik net als velen HE-LE-MAAL klaar ben met dat weer van de afgelopen tijd. Dat je gewoon nog steeds met je sjaal en handschoenen op de fiets zit….echt niet ok! Ik vergeet dan ook dat ik echt heel blij was dat het niet zo steenkoud was in de winter. Bij nader inzien heb ik toch liever vrieskou in december en sneller warmere temperaturen in de lente!
 
Al die leuke lente-en zomerkleding ligt ook maar te wachten om aangetrokken te worden. Ach op een gegeven moment gaat het echt zomer worden….toch? We proberen gewoon qua kleding een beetje creatief te zijn en toch al een zomergevoel te creëren Wat je dit seizoen ook weer veel ziet overal zijn de neon kleurtjes en ik hou ervan! Zeker die kleintjes kunnen het zo goed hebben! Zo shopte ik voor Julie eerder al deze neon roze skinny van de Zara, lekker fel en in zo krijg ik haar net wat makkelijker in een broek 🙂
Ook bij Tumble ‘N Dry zie je heel veel neon in de collectie. Bij het zien was ik gelijk fan van deze gestreepte longsleeve met de all time favorite donkerblauw met witte streep (die het altijd goed doet) met een neongeel zakje erop. Daardoor maakt het het shirtje net even anders! En zo kunnen we de felle kleurtjes best met elkaar combineren! Ondanks de lange mouwen en lange broek halen we zo toch een beetje zomer in huis.
 
IMG_7720
IMG_7690 (1)
IMG_7706
IMG_7702
IMG_7713
IMG_7715
Wat vind jij van de outfit van Julie?
Tags: , , ,

Plaats een reactie