MIX EN MATCH | HIPPE MEISJES OUTFIT


Hoe vaak sta je niet voor de kledingkast van je kinderen en denk je bij jezelf dat er altijd wel iets mist om het setje net even leuker of helemaal ‘af’ te maken. Er is zoveel te koop voor zowel de grote als de kleine portemonnee. Het is bijna onmogelijk om je zoon of dochter niet een beetje te stylen en er hip uit te laten zien. Maar dat is dan ook vaak niet het probleem, het is meer het feit dat je dan al die leuke dingen in de kast hebt hangen en je denkt dat je toch nog wat mist. Je komt gewoon niet op die leuke setjes omdat je vindt dat er dingen niet matchen. Dan maar het liefst naar een winkel om op zoek te gaan naar die ene kleur legging of vestje wat dan uiteraard nergens verkrijgbaar is.

Stop met zoeken! Dit hoeft echt niet altijd. Ben jij best modieus maar heb je soms gewoon inspiratie nodig. Kijk dan even naar de prachtige foto’s van Gianessa. Ze draagt een trui met opdruk van Ruby Tuesday, een stipjes blouse van Tumble ‘n dry en een panterbroek van Indian Blue. Iets waar je wellicht zelf helemaal niet aan zou denken maar bij kinderen moet je vooral “mixen en matchen”. Durf te combineren en blijf vooral gewoon proberen. Mijn tip vandaag is… Laat het los! Doe gek en profiteer juist van de leuke prints die te koop zijn tegenwoordig.

Je kunt natuurlijk ook je jonge kinderen de vrijheid geven om iets uit te zoeken, je zult zien dat ze dan met verrassende combinaties komen die soms lang zo gek niet zijn. Maar een makkelijkere manier is dat je bij een kinderwinkel naar binnen kunt stappen en kunt vragen welke trends er zijn en of ze tips voor je hebben. Ze hebben vaak folders, neem ze mee, ook hier staan weer ideeën in. Online winkels zijn leuk maar een beetje advies is soms erg prettig. Ben je in de buurt van Utrecht wip dan een keer binnen bij Noahs de hippe kinderwinkel. Ze hebben het setje van Gianessa maar zijn ook erg creatief en denken met je mee.

Via deze link kun je deze supergave broek bestellen

_63A9638

_63A9614

_63A9601

_63A9655

_63A9625

Klik hier om deze broek te shoppen

 

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

 

Stuur ons een leuke foto van jouw beste mix en match, ben erg benieuwd! 

Tags:

Plaats een reactie